TIDLIGERE PRODUKTIONER

De Damer har desuden optrådt på scener som DR´s koncertsal Studie 2, Husets Teater, Folketeatret, Bremen m. fl.

“STIK MIG EN MUSE” PÅ CAFE LIVA 2015 OG DK-TURNE 2017

Stik Mig en Muse -De Damer går til filmen.
En drøm af en cabaret! Muser fra alle tider mødes. Et møde med fortiden, i nutiden, udi fremtiden -farvet med toner fra den danske filmskat.
Med inspiration hentet fra den græske mytologis muser portrætteres kvinden i sit væsen, sine mange roller som Moderen, Jomfruen, Forføreren, Den Vise, Spiloppen, Den Mærkelige og Skaberen.
Hver og en repræsenteret i mennesket Sappho -antikkens eneste kvindelige digter.

Udpluk af anmeldelser af De Damers sidste forestilling “Stik mig en Muse” (Cafe Liva 2015 og DK-turne 2017)

Berlingske Tidende

”Ensemblet De Damer gæster Café Liva med kvindepower og danske evergreens i urkvindelig ordsuppe”
”Kvinderne i det musikdramatiske kollektiv smider kåberne og åbenbarer sig i alle mulige afskygninger af kvindekønnet”
”Kvindekoret synger i arrangementer, der flere gange sagtens kan slå stolen væk under sin tilhører, når de mange stemmer blander sig, så der nærmest opstår helt nye toner mellem dem”
”En fryd at se så mange kvinder på scenen samtidig. Det sker ikke hver dag i dansk teater, skulle vi hilse at sige”

Jacob Steen Olsen, Berlingske Tidende

Frederiksborg Amtsavis

”Hvis kvinder multitasker, fordi de ikke kan samle sig om en ting af gangen, så sidder deres samlede væsen som aftryk af et kys på spejlet i den nye sangcabaret “Stik mig en muse”
”…evner at farvelægge ordene så de får ny virkning. Blændende hvide med et farligt stænk sort i mellem”

Knud Cornelius, Frederiksborg Amtsavis

Magasinetkbh.dk

”…og den ellers så lette og gemytlige ”Vent på mig” bliver helt desperat og vred, så man ler tårer. Og så den store overraskelse Carpark Norths ”Transparent and Glasslike” totalt a cappella med tre melodistemmer for vild udblæsning. Særdeles genialt og kraftfuldt!”

Bettina Nielsen, magasinetkbh.dk

Information

”De damer spiller en forførende skøn kabaret over filmsange på Café Liva. Med charme og skvulpende bryster”
”Kvindeteatergruppen De Damer helmer ikke, før de har flirtet med alle de bedste  musesange fra dansk film gennem tiderne – og før de har haft øjenkontakt med samtlige mænd og kvinder ved tilskuerbordene”
”Tempoet er højt, energien vild, og det er forfriskende, som Mads M. Nielsen får nye stædige sider frem hos disse otte skuespillere, der klæder hinanden imponerende godt, netop takket være deres forskellighed”
”De Damer synger heftigt sammen alle otte, som bakkesangerinder på koloni. Deres livsglæde smitter”
”Publikum ryster på hovedet af deres ublu museinstinkter”

Anne Middelboe Christensen, Information

FILOSOFIKOKKENE GOLDEN DAYS 2013

Et indkøbscenter. Et torv. Et strøg. En madbus. En flok syngende mad-eksperter med forførende stemmer leverer et kyndigt opkog af dagens madfilosofi. De forbipasserende må stoppe op, smage på øjeblikket og mærke hvad der frister dem.

STORKEEKSPRESSENS STEWARDESSER GOLDEN DAYS 2012

Kor-Atoriet står bag Storke Expressen, som på 1950’er-festivalen opfører alt fra råbekor af madopskrifter og knævren over kvindenavne til potpourri af 50’er-hits og polemiseringer over samme.

“PROJEKT LANDBRUG” PÅ CAFE TEATRET 2012

En liflig / landlig / flæskeflettende / landdramatisk vandreforestilling – med ægte landmænd og levende dyr.

Publikum starter i det hyggelige forsamlingshus og skal blandt andet også besøge hønsehuset på turen rundt til de 4 scener i CaféTeatret.

Fire kunstnere er gået sammen med en stribe rigtige landmænd fra hele Danmark, for at debattere landbrugskulturen og se på opfattelsen af dansk landbrug i dag. De vil sammen forsøge at skabe nye fortællinger og resultatet bliver en anderledes vandreforestilling, hvor publikum ledes igennem bondegården i Skindergade.

“Jeg hedder Jens Peter Hansen, og jeg har lige dyppet en nævenyttig, blond københavnertøs i 5 kubikmeter gylle. Hun mente, det var min skyld, at grisene lider og Afrika sulter. Hvad fanden ved hun om at stå op hver morgen kl. 5, skylde 80 millioner og få at vide, at man mishandler dyr og ødelægger jorden?”