TIDLIGERE PRODUKTIONER

De Damer har desuden optrådt på scener som DR´s koncertsal Studie 2, Husets Teater, Folketeatret, Bremen m. fl.

FILOSOFIKOKKENE GOLDEN DAYS 2013

Et indkøbscenter. Et torv. Et strøg. En madbus. En flok syngende mad-eksperter med forførende stemmer leverer et kyndigt opkog af dagens madfilosofi. De forbipasserende må stoppe op, smage på øjeblikket og mærke hvad der frister dem.

STORKEEKSPRESSENS STEWARDESSER GOLDEN DAYS 2012

Kor-Atoriet står bag Storke Expressen, som på 1950’er-festivalen opfører alt fra råbekor af madopskrifter og knævren over kvindenavne til potpourri af 50’er-hits og polemiseringer over samme.

PROJEKT LANDBRUG 2012

En liflig / landlig / flæskeflettende / landdramatisk vandreforestilling – med ægte landmænd og levende dyr.

Publikum starter i det hyggelige forsamlingshus og skal blandt andet også besøge hønsehuset på turen rundt til de 4 scener i CaféTeatret.

Fire kunstnere er gået sammen med en stribe rigtige landmænd fra hele Danmark, for at debattere landbrugskulturen og se på opfattelsen af dansk landbrug i dag. De vil sammen forsøge at skabe nye fortællinger og resultatet bliver en anderledes vandreforestilling, hvor publikum ledes igennem bondegården i Skindergade.

“Jeg hedder Jens Peter Hansen, og jeg har lige dyppet en nævenyttig, blond københavnertøs i 5 kubikmeter gylle. Hun mente, det var min skyld, at grisene lider og Afrika sulter. Hvad fanden ved hun om at stå op hver morgen kl. 5, skylde 80 millioner og få at vide, at man mishandler dyr og ødelægger jorden?”